Дирекцията „Национален парк Пирин“ обявява конкурс за фотография, рисунка и есе

За трета поредна година Дирекция „Национален парк Пирин“ организира конкурса „През девет планини в десета“. Основната идея на инициативата е да се покажат завладяващите красоти на Пирин планина и съхранената дива природа в националния парк.

Конкурсът е насочен към всички, без ограничение във възрастта. Всеки участник може да изпрати 3 фотографии, 3 рисунки и есе в срок до 18.10.2019 г. на адрес обл. Благоевград, общ. Банско, гр. Банско 2770, ул. ”България” №4 или на e-mail: pirin_np@abv.bg или dnp@pirin.bg.

Участниците, които ще се борят в трите категории – рисунка, фотография и есе, ще бъдат оценени с гласуване онлайн във фейсбук страницата на парка https://www.facebook.com/NPPirin/ с харесвания под всяка публикация. Срокът за гласуване е 31.10.2019 г. Авторите на трите публикации, събрали най-много гласове, ще бъдат класирани на призовите места и ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди.

Условията в конкурса може да видите тук.

Ръководството на Национален парк „Пирин” пожелава успех на всички участници. Нека покажем красивата природа на нашия Пирин!

За допълнителна информация: тел. 0884323245 – Николина Ангелинина, и e-mail  dnp@pirin.bg или pirin_np@abv.bg